ראשי  
  מאמרים  
  תודות  
דיאטנית

מתכוני בריאות »  ברוקולי בשמן שומשום

ברוקולי בשמן שומשום

 

 

מנת ירק מבושל קלה וטעימה.

 

מצרכים:

שקית ברוקולי קפוא - הבישול מהיר יותר עם מפשירים אותה קודם

שום כתוש

שמן זית

שמן שומשום

 

הכנה:

בסיר רחב מחממים שמן זית

מטגנים מעט כפית שום כתוש

מוסיפים את הברוקולי

מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כחצי שעה עד שהברוקולי מתרכך.

אני חותכתקצה של גבעול אחד וטועמת.

במהלך הבשול מערבבים בזהירות בכף עץ כדי לא לפגוע בצורה של הברוקולי.

לא צריך להוסיף מים.

כשמוכן, מטפטים 1-2 טיפות שמן שומשום על כל פרח ברוקולי.



ירידה במשקל
ירידה במשקל
תזונה בריאה
תזונה לנשים בהריון
תזונה לאחר ניתוחי קיצור קיבה
הורדת שומנים בדם



© כל הזכויות שמורות :  מירב רבר - דיאטנית קלינית
סוכרת סוג 2הורדת כולסטרולמתכונים דיאטטייםלרדת במשקלדיאטנית קליניתתזונה נכונה
- בניית אתרי אינטרנט PureSimple -