ראשי  
  מאמרים  
  תודות  
דיאטנית

מתכוני בריאות »  עוגת גבינה בלי בצק

עוגת גבינה בלי בצק

עוגות גבינה מכילות כמות גדולה של חלבון בעל זמינות ביולוגית גבוהה ומהוות מקור טוב, לעומת עוגות אחרות, לסידן , מגנזיום, ויטמיני B12 B2 וויטמין D החיוניים לבריאותנו. כך שהילדים אוכלים מתוק אבל עם ערך בריאותי מוסף...


מצרכים:


2 תבניות מאורכות משומנות
750 גבינה 5%
1 גביע יוגורט
חבילת אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
4 ביצים מופרדות ( 4 חלבונים ו 3 חלמונים)
3/4 כוס סוכר

 

ההכנה:


מחממים תנור ל מקציפים את החלבונים והסוכר. בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים היטב. מקפלים את קצף הביצים יחד עם תערובת הגבינה, מעבירים לתבניות ואופים כ 75 דקות. משאירים את העוגה בתנור עד שתתקרר.



ירידה במשקל
ירידה במשקל
תזונה בריאה
תזונה לנשים בהריון
תזונה לאחר ניתוחי קיצור קיבה
הורדת שומנים בדם



© כל הזכויות שמורות :  מירב רבר - דיאטנית קלינית
סוכרת סוג 2הורדת כולסטרולמתכונים דיאטטייםלרדת במשקלדיאטנית קליניתתזונה נכונה
- בניית אתרי אינטרנט PureSimple -