ראשי  
  מאמרים  
  תודות  
דיאטנית

מתכוני בריאות »  עוגת גבינה רזה

עוגת גבינה רזה


עוגות גבינה מכילות כמות גדולה של חלבון בעל זמינות ביולוגית גבוהה ומהוות מקור טוב, לעומת עוגות אחרות, לסידן , מגנזיום, ויטמיני B12 B2 וויטמין D החיוניים לבריאותנו. מתכון זה לעוגת גבינה רזה שפרוסה ממנה יכולה להיות פינוק יומי עם כוס הקפה בשעות אחר הצהריים לגדולים וגם לקטנים.


מצרכים:


תבנית פיירקס עגולה.
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
2 כפות מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קורנפלור
קליפת לימון מגורדת מלימון אחד
חבילת ג'לי אינטסטנט בטעם שאוהבים
פירות חתוכים ( תות שדה, קיווי, נקטרינה, ענבים...)


ההכנה:
מחממים תנור ל 160 מעלות.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומיץ הלימון. בקערה נפרדת מערבבים את תערובת הגבינה היטב, (מומלץ לערבב את הקורנפלור עם כוס מהתערובת וכשבטוחים שאין גושים לאחד עם יתר תערובת הגבינה). מקפלים את קצף הביצים לתערובת הגבינה, מעבירים לתבנים ואופים כשעה עם תבנית מלאה מים בתחתית התנור.
לאחר האפיה מצננים את העוגה, מסדרים פירות חתוכים וג'לי עשוי לפי ההוראות. מקררים כמה שעות במקרר ואז ניתן לאכול.



ירידה במשקל
ירידה במשקל
תזונה בריאה
תזונה לנשים בהריון
תזונה לאחר ניתוחי קיצור קיבה
הורדת שומנים בדם



© כל הזכויות שמורות :  מירב רבר - דיאטנית קלינית
סוכרת סוג 2הורדת כולסטרולמתכונים דיאטטייםלרדת במשקלדיאטנית קליניתתזונה נכונה
- בניית אתרי אינטרנט PureSimple -