ראשי  
  מאמרים  
  תודות  
דיאטנית

מתכוני בריאות »  סלט ירוקים

סלט ירוקים

 

סלט טעים וקל להכנה, עשבי התיבול עשירים בכלורופיל שעשוי לסייע בהפחתת הסיכון לסרטן. נוסף על כך ישנם בעשבים הירוקים גם נוגדי חמצון חשובים, בינהם לוטאין שעוזר לשמירה על בריאות העין ומפחית תהליכי הזדקנות בה. העלים הירוקים מכילים גם סיבים תזונתיים החשובים לפעילות תקינה של מערכת העיכול וכן מינרלים וויטמינים חיוניים כגון: חומצה פולית, ויטמין C, אשלגן, מגנזיום, ויטמינים מקבוצה B ובטא קרוטן.

מצרכים:

צרור נענע
צרור שמיר
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
50 גרם קשיו קלוי
50 גרם פקאן קלוי – מלוח
200 גרם חמוציות מיובשות
לרוטב : מיץ מלימון אחד ו 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

קוצצים דק את כל העלים ( משתדלים ללא הגבעולים) , קוצצים את האגוזים גס, מכניסים הכל לקערה , מוסיפים את החמוציות ואת הרוטב.  מערבבים ומגישים מיד !



ירידה במשקל
ירידה במשקל
תזונה בריאה
תזונה לנשים בהריון
תזונה לאחר ניתוחי קיצור קיבה
הורדת שומנים בדם



© כל הזכויות שמורות :  מירב רבר - דיאטנית קלינית
סוכרת סוג 2הורדת כולסטרולמתכונים דיאטטייםלרדת במשקלדיאטנית קליניתתזונה נכונה
- בניית אתרי אינטרנט PureSimple -