ראשי  
  מאמרים  
  תודות  
דיאטנית

מתכוני בריאות » פילה סלמון שילדים אוהבים

מצרכים:

פילה סלמון נורבגי קפוא או טרי במשקל כ 1.5 ק"ג
שמן זית

אופן הכנה:

מפשירים את הדג בתבנית במקרר למשך כיממה.
מחממים תנןר לחום 200 מעלות.
לאחר מכן מקשקשים את עור הדג ( לא חובה) בעזרת סכין קטנה , עושים זאת בכיור וזה קצת מלכלך. 
חותכים את הפילה למנות , כל מנה בערך 2-3 ס"מ (כ 120 גרם).
שוטפים ומנגבים בנייר מגבת.
מעבירים את היד ומנסים לגלות האם יש עצמות , אז ניתן לשלוף אותן.
מניחים נייר אפיה על תבנית התנור, מורחים את הדג והעור בשמן זית, מניחים את הצד של העור למטה.
מכניסים את התבנית במסילה התחתונה ביותר של התנור, כך שהעור הופך לחום ופריך. 
אופים כ 20 דקות.

מומלץ להגיש עם פירה תפוחי אדמה ותוספת של שעועית ירוקה.

ירידה במשקל
ירידה במשקל
תזונה בריאה
תזונה לנשים בהריון
תזונה לאחר ניתוחי קיצור קיבה
הורדת שומנים בדם



© כל הזכויות שמורות :  מירב רבר - דיאטנית קלינית
סוכרת סוג 2הורדת כולסטרולמתכונים דיאטטייםלרדת במשקלדיאטנית קליניתתזונה נכונה
- בניית אתרי אינטרנט PureSimple -